Over South West Car Club

De South West Car Club is ontstaan uit de wens voor meer laagdrempelig genieten van onze Porsche(s) in het zuid-westen van Nederland. Sinds de oprichting eind 2018 zijn een grote hoeveelheid Porsche bezitters uit de provincie Zuid-Holland aangesloten die meer of minder vaak aanwezig zijn bij de meetings en ritjes die vanuit de SWCC gedaan worden. 

Er zijn zeer regelmatig cars-and-coffee initiatieven, we maken ritjes die starten vanuit Zuid Holland en we rijden vaak gezamenlijk naar grotere evenementen zoals Park Porsche of de jaarlijkse meeting in Aquabest. 

De tourritten zijn soms grotere, georganiseerde ritten of zelfs mini-vakanties. Maar veel vaker zijn het min of meer spontane ritjes waarbij ieder die toevallig zin en tijd heeft kan aansluiten. 

Ook doen we veel ritten voor goede doelen, en sluiten we als SWCC aan bij andere goede-doelen initiatieven zoals de Vet Cool Man rit, de Sint Verbindt rally en de initiatieven vanuit Wish And Ride. 

Deze aankondigingen voor dit soort ritten worden via de SWCC Meetings whatsapp groep gedeeld, en via deze website. Daarnaast is er de SWCC Cafe appgroep, die bedoeld is voor het delen van foto’s, grappige Porsche-gerelateerde weetjes en geintjes en voor het stellen van vragen. 

Ben je Porsche-bezitter en wil je meedoen? Meld je vooral aan!

Stuur daarvoor een appje naar Erik Passchier via 0640746885 

Aangemaakt: 10 feb 2020 13:57. Laatst gewijzigd: 10 feb 2020 13:57